Qui som

La nostra història.

DECKA HIGIENE Y SEGURIDAD, SA va ser creada el 1984 amb la voluntat d’oferir assessorament professional, solucions i sistemes de seguretat electrònica a tot tipus d’empreses i particulars, amb una clara orientació al servei.

Es compta amb un equip humà i tècnic altament capacitat en el muntatge i posada en marxa de sistemes integrals de seguretat, que permet de manera eficient garantir la inversió en seguretat dels clients.

DECKA HIGIENE Y SEGURIDAD, SA té com a camp d’acció el servei integral de vigilància i seguretat electrònica amb mitjans tecnològics; comercialització de productes de seguretat com alarmes, circuits tancats de televisió (CTTV), controls d’accés, detecció i extinció d’incendis.

Tot l’anterior, sumat al nostre excel·lent equip humà, ens permet seguir creixent per al benefici dels proveïdors, aliats, i, el més important, els clients.

Missió i visió

Els nostres objectius.

Missió: prestar el millor servei de seguretat electrònica integral i complir amb eficàcia els compromisos adquirits amb els clients; per això s’utilitza tecnologia d’avantguarda que garanteix la seguretat dels usuaris i el benestar i la rendibilitat dels empleats.

Visió: pels propers anys es vol enfortir la fidelitat dels clients i ampliar els serveis segons les necessitats del mercat.

Objectius de qualitat 2020

 • Millorar la eficiència comercial assolint els següents ratis
 • Complir els següents indicadors de processos
 • Millora del procés de gestió intern la Gestió administrativa de l’empresa
 • Millora del Lloc Web de l’empresa i de la imatge corporativa
 • Millora del posicionament de l’empresa.

Equip humà

Equip directiu

Cèsar Cabrera Gerència i direcció comercial.
Director de seguretat núm. 1342 Ministeri d’Interior.

David Cabrera: Direcció tècnica i d’operacions.
Especialista en seguretat contra incendis.
CEPREVEN. CFPA Nª 5705-RE2017

Equip tècnic

Gabriel Martínez: Més de 30 anys com a instal·lador de sistemes de seguretat, contra robatori i incendis

Pedro del Pino: Més de 30 anys com a instal·lador de sistemes de seguretat contra robatori i incendis, cursos de especialització xarxa informàtica, WI-FI, WI-MAX, AIR-MAX

Eloi Prats: Tècnic instal·lacions intrusió i vídeo anàlisis

Equip format per professionals amb gran experiència, una clara orientació al client i una acurada formació tècnica.

Equip administratiu

Gestiona amb eficàcia la comunicació entre els clients i els tècnics. Control d‘incidències i contacte diari amb la CRA. Emissió de factures i recepció de comandes.

Rosa Codony, responsable del departament administratiu.

Andrea Rothemund, departament administratiu: factures i comandes. Responsable de Qualitat

Política de qualitat

DECKA HIGIENE Y SEGURIDAD, S.A.

És una empresa dedicada a la instal·lació, reparació i manteniment de Sistemes de seguretat dirigida a clients que valoren la seguretat dels seus immobles i instal·lacions, per això som conscients de la importància que té pels nostres clients disposar d’un servei i uns equips fiables que garanteixin al màxim les seves necessitats;

Per això aquesta Direcció es compromet a:

   • Considerar la Qualitat un aspecte clau de les nostres operacions, establint un procés de millora continua basat en els principis de la Norma ISO 9001.
   • Oferir uns productes i serveis de total garantia, tenint en compte la formació del nostre personal i incorporant les millors tecnologies i equips disponibles.
   • Considerar la Seguretat del client com un aspecte clau del nostre treball, establint els protocols necessaris que garanteixin la màxima confidencialitat
   • Complir els compromisos adquirits amb els nostres així com els requisits legals que ens siguin aplicables.
   • Tot el personal de DECKA Higiene y Seguridad SA, se sent involucrat i és conscient de la importància d’aquests compromisos, per això els assumeix com a propis i els aplica en el seu treball diari.

Homologacions i Certificacions

DECKA, com a empresa de seguretat, està inscrita als registres següents:

   • Direcció General de Seguretat Ciutadana de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 19/1997.
   • RECI: Registre d’empreses instal·ladores -mantenidores d’aparells, equips i sistemes de protecció contra incendis, amb el núm. 08/153668.

RECI 2010

DECKA compleix amb tots el estadis de qualitat exigibles per tal de poder obtenir el certificat de qualitat ISO 9001, núm. ES026465 de 31 d’octubre de 2007.

Homologació de sistemes de seguretat

Tots els nostres sistemes d’intrusió estan registrats per la Delegació Territorial de la Generalitat de Catalunya. Mitjançant la formalització d’ aquest contracte, garantim al client la homologació de tots els nostres productes i instal·lacions. Així mateix, les instal·lacions registrades estan reconegudes oficialment pel Departament de Governació.

CERTIFICAT DECKA ISO 9001_IMQ IQNET